Restaurant gastronòmic de cuina catalana contemporània, amplia el seu equip a la cerca de nou talent per formar part d'un projecte estable i projecció professional!
Si disposes de més de 2 anys d'experiència en cuina catalana i mediterrània elaborada, ets una persona proactiva, decidida i amb ganes i capacitat per créixer professionalment, t'estem buscant!
FUNCIONS:
- Desenvoluparàs les teves competències com Cap de Partida de calents.
- Elaborar arrossos, brous, guarnicions i salses.
- Treballaràs amb matèria prima de 1a qualitat
- Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere de la teva partida.
- Donar suport a la resta de partides.
- Preparar i presentar els plats de la carta i el menú.
- Equip de cuina 3-5 pax.
- Serveis de 20-45 pax. en temporada baixa i de 50-70 pax. en temporada alta.
CONDICIONS:
- ️Incorporació: immediata
- Salari: 1600€/nets. Mesos de juliol i agost 1900€/nets.
- Horaris: torn partit.
- Festius: t. baixa= 2'5F. / t. alta = 2F. / juliol i agost = 1F.
- Contracte fiable directe amb l'establiment. Fixe discontinu de març a gener (10 mesos/any garantits).
- +2 anys experiència com a cuiner/a o cap de partida de calents
- Formació mínima: ESO o EGB
- Formació valorable: CFGM o CFGS en cuina.
- Experiència en establiments gastronòmics.
- Idiomes: català i castellà.
- Carnet i vehicle imprescindible. (Es disposa de pàrking per al personal).
**Perfil**:
- Persona amb iniciativa, resolutiva, amb capacitat d'aprenentatge, polivalència, que sàpiga treballar en equip, amb experiència i projecció professional.
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat**.