Important empresa elaboradora de pastisseria i pa artesana d'alta gamma,
* precisa tècnic de Control de Qualitat, amb coneixements de la normativa vigent.
En dependència directa de Direcció, les principals tasques a fer seran :
Seguir els procediments interns marcats a l’APPCC, instruccions de treball i registres en conjunt amb el personal operatiu
Realitzar inspeccions i controls en obrador, recollida de registres i seguiment de la traçabilitat, així como el pla de control microbiològic
Etiquetatge segons normativa
Preparació i seguiment de control microbiològic extern
Gestió d’incidències internes i externes
Assegurar que els processos de neteja per empresa externa compleixin APPCC interna
Coordinar i executar les accions formatives del personal intern relacionades amb la seguretat alimentaria.
Persona amb formació universitària relacionada amb l’àmbit de qualitat (Tècnica i tecnologia dels aliments, Seguretat alimentària, microbiologia, biologia, etc.)
* experiència prèvia de 2 anys en departament de qualitat alimentari.
Persona activa i polivalent, organitzada i amb capacitat de treballar en equip, empàtica i amb habilitats comunicatives. Capacitat d’adaptació i flexibilitat. Indiferent sexe / edat.
Oferim lloc de
* treball estable
* formant part d'un projecte d'expansió empresarial i creixement professional amb més de 15 anys de trajectòria.
* i confortables instal.lacions.
Jornada de 8 hores dilluns a divendres. Torn intensiu de matí de 7 a 15h
Requisit indispensable : carnet de conduir i vehicle propi per arribar a la feina
Requisit indispensable : domicili màxim a 20 minuts de Navarcles (Bages)
* Abstenir-se si no es compleixen els requisits indispensables)
#J-18808-Ljbffr