Parc Sanitari Sant Joan de Déu busca incorporar un/a professional amb coneixements i experiència a l’àmbit de cuines de producció. La persona s’incorporarà a la Direcció d’Enginyeria i Serveis Generals a on es treballa amb equips multidisciplinaris per facilitar el canvi a una cultura de millora continua, eficiència en l’atenció i benestar del pacient i dels professionals.
Responsabilitats del lloc de treball: - Planificació dels procediments operatius de la cuina i gestió del full de producció - Elaboració dels menús juntament amb el responsable de compres i responsable de dietètica - Gestió de les fitxes tècniques conjuntament amb el departament de dietètica - Gestió i organització de l'equip humà sota la seva responsabilitat - Gestió de les necessitats de matèria primera - Gestió de costos i seguiment de pressupost
- Experiència 3 anys. - Experiència mínima de tres anys com a responsable en cuines de producció - Experiència en gestió i seguiment de pressupost - Coneixements de la normativa APPCC - Experiència en gestió d’equips
- TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR
- Direcció de Cuina
- Competències / coneixements: Es valorarà: - Gestió d'inventaris, comandes i control d'estoc - Experiència en l’àmbit sanitari - Coneixents ofimàtics - Habilitats: organitzatives, adaptació, flexibilitat, comunicació, impacte i influència
- Contracte laboral indefinit
- Jornada completa
- Altres beneficis: Segons Conveni SISCAT Salari anual brut de 35000 a 40000 eu