En dependència de la responsable del departament, incorporarem un/a responsable adjunt per formar part del departament de qualitat:
FUNCIONS:
1. Redactar i difondre el Manual de la Qualitat i Seguretat Alimentar.
2. Controlar i modificar quan apliqui els procediments de la qualitat així com tota la documentació que forma part del Sistema de Qualitat i Seguretat Alimentària.
3. Assegurar que tot el personal de l'empresa conegui les seves responsabilitats, així com intervenir en la descripció dels llocs de treball i assignació del personal.
4. Identificar i tenir sota control les necessitats de formació dels diferents llocs de treball i del personal.
5. Realitzar el control i homologació de proveïdors.
6. Realitzar, controlar i validar auditories i inspeccions internes de qualitat segons els períodes i avaluacions establertes.
7. Atendre i ser la representació del Sistema de Qualitat i Seguretat Alimentària de l'empresa en les auditories externes de qualitat i certificacions.
8. Liderar l'equip APPCC, controlant, aplicant i verificant el seu funcionament.
9. Conèixer i revisar periòdicament l'entorn de treball necessari i processos per aconseguir la conformitat dels requisits de producte (instal·lacions, condicions higièniques, controls, disseny dels llocs de treball, influències externes etc.) així com transmetre aquesta informació a Gerència per l'establiment de objectius, processos de millora i inversions.
10. Controlar els productes no-conformes, les accions correctives i les de millora, aportar a Direcció les fonts d’informació necessàries per a les accions preventives.
11. Representant i gestor del sistema IFS/BRC, Serrano, Productes Ibèrics, Consorci Serrano, Animal Wellfair i SAE.
12. Controlar i validar l'etiquetatge del producte així com el compliment d'aquest amb la normativa vigent establerta dins l'àmbit estatal, internacional i tercers països.
13. Controlar, difondre i validar la prevenció de riscos laborals segons la normativa vigent, sent el punt de comunicació entre el tècnic de prevenció de riscos laborals i l'empresa.
14. Conèixer, controlar i establir un sistema perquè la companyia estigui informada de tota la legislació que pertoqui, desenvolupaments cientifico-tècnics, codis de bones pràctiques en la indústria, aspectes de seguretat i qualitat del producte així com defensa dels aliments i frau alimentari.
REQUISITS:
1. Grau universitari, llicenciatura o equivalents en ciència i tecnologia dels aliments, Biologia o similars.
2. Anglès:
B2, es valoraran molt positivament altres idiomes.
3. Experiència de 4-5 anys realitzant funcions similars.
4. Persona acostumada a treballar de forma autònoma amb alts volums de feina.
5. Vàlua segons coneixements i experiència aportada.
#J-18808-Ljbffr