Busquem un Segon de Cuina de Banquets i Càtering al nostre equip de cuina.
Tasques organitzatives, gestió i control:
* Organització i gestió de la cuina de banquets i càtering.
* Organització i coordinació de l'equip de cuina / Liderar l'equip.
* Organització i gestió de la part gastronòmica de les fitxes de treball dels esdeveniments.
* Supervisar la producció diària
* Formar i motivar el personal de cuina
* Control APPCC
* Control recepció de mercaderies i assegurar la seva correcta conservació
* Comandes de productes en absència del xef o segons indicació
Tasques tècniques:
* Creació i preparació de plats
* Supervisar la mise en place
* Control de la qualitat dels plats
Requisits indispensables:
* Experiència mínim 1 any.
* Experiència en treballar amb gran volum de feina.
* Capacitat per treballar sota pressió.
* Català i castellà.
* Habilitats bàsiques en informàtica/teconologia (ús d'internet, outlook, microsoft office ...).