Descripció de l'oferta
Operari/a de producció en làctics a la Garrotxa. Busquem una persona responsable capaç de desenvolupar les tasques de la secció productiva: barreges, pasteurització, esterilització, envasat, control de ph i l’encaixat dels làctics, iogurts i postres; així com tasques de neteja i CIP de les instal·lacions. També és responsabilitat de la persona la qualitat del producte, la gestió de mermes, la productivitat i l’estat d’ús de les instal·lacions. La posició implica organitzar la feina de l’equip segons les capacitats de cadascú, coordinant-se amb els encarregats de les diferents seccions (gelats, làctics, melmelades) i en col·laboració amb els monitors i l’equip tècnic de sociolaboral.
La persona seleccionada donarà instruccions, assignarà materials i supervisarà la realització de les tasques, assegurant que les Ordres de Fabricació (OF) siguin les correctes i que la matèria prima, consumibles i envasos siguin al lloc abans de començar la feina. També prepararà la màquina o sistema per al seu arrencada, comprovarà que estigui net i en règim, i control·larà el procés durant la fabricació (cicles, temperatures, qualitat i pes del producte). En cas d’incidències, avisarà l’encarregat corresponent per garantir el correcte funcionament de la instal·lació.
Requisits imprescindibles i requisits de formació referents a la feina:
* Conèixer el nombre d’unitats, carros, pallets o kg fabricats de iogurts/gelats/melmelades.
* Capacitat per atendre la qualitat del producte fabricat i gestionar la merma (matèries primeres, consumibles i envasos).
* Control de temperatures de cocció, pasteurització i esterilització.
* Control de Punts Crítics per APPCC.
* Conèixer cicles de producció i poder informar d’avaries.
* Mantindre l’ordre i neteja i respectar la rotació i descansos del personal amb necessitats de suport.
Competències, comportaments i habilitats requerides per formar part de La Fageda:
* Identificació i compromís amb el projecte de Fageda; integraritat, humilitat, respecte i treball en equip.
* Capacitat organitzativa i de gestió.
* Comunicació, planificació i orientació a resultat.
* Capacitat d’organització de treballs i de delegar feines, fent seguiment i correccions a un grup de treballadors del centre especial de treball.
* Interès per aprendre.
Condicions que ofereix l’empresa:
Existeix torn rotatiu i es poden especificar detalls addicionals d’horari segons necessitat.
Requisits de formació i experiència:
* ESO o equivalent; se valorarà molt positivament titulació de grau mitjà en elaboració de productes agroalimentaris i formació en APPCC, IFS, etc.
* Nivell d’informàtica mitjà/alt és imprescindible per desenvolupar les tasques.
* Si no s’ha rebut formació tècnica, termini d’experiència de 3 anys en lloc similar en indústria alimentària i experiència en gestió d’equips és valorable.
Nivell d'experiència: La Fageda és un projecte social i empresarial que té com a missió millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de persones amb discapacitat o altres col·lectius en risc d’exclusió a la Garrotxa, mitjançant activitats empresarials que generen llocs de treball amb sentit.
#J-18808-Ljbffr