Cuiner/a de col·lectivitats a jornada completa sólido a Casserres
Vols formar part del nostre equip? A L'Onada Serveis busquem una persona per cobrir una vacant de cuiner/a de col·lectivitats a la nostra residència de Casserres.
Responsabilitats
- Preparació d’àpats i guarnicions segons els menús establerts pel departament de Nutrició.
- Coordinació i supervisió del procés de manipulació, preparació i cocció dels aliments, ajustant les quantitats adequades.
- Recepció i control de qualitat dels aliments subministrats pels proveïdors (seguint criteris APPCC).
- Gestió d’existències i notificació d’incidències o necessitats al responsable.
- Manteniment de la neteja, higiene i ordre de la cuina i dels estris utilitzats.
- Supervisió i manteniment del funcionament de la maquinària i estris de cuina.
- Garantir les condicions higièniques i de seguretat alimentària segons protocols establerts.
- Vetllar per la seguretat i salut laboral segons la normativa vigent.
- Realització de tasques complementàries d’acord amb la qualificació professional del lloc.
Oferim
- Contracte estable a jornada completa.
- Horaris: dilluns a dimecres de 14:30 a 20:40 / dijous i divendres o dissabte i diumenge (alterns) de 9 a 14h i de 15:30 a 20:30h.
- Salari anual 18.000€ b/a, més objectius.
- Incorporació immediata.
Beneficis
Cartera de BBSS: serveis de massatges, gabinet psicològic, preus assequibles en la mútua mèdica, menús gratuïts i descomptes, pla formatiu, crèdits sense interessos i molt més!
Compromís de L’Onada Serveis amb la diversitat i la igualtat d'oportunitats
És per aquest motiu que totes les nostres ofertes estan dirigides a qualsevol persona que reuneixi els requisits exigits. L’Onada fa un pas ferm per la igualtat, t'hi vols sumar?
Requisits
- Certificat de professionalitat en cuina o formació equivalent (CFGM en Cuina i Gastronomia o similar).
- Formació en seguretat alimentària i manipulació d’aliments (obligatòria).
- Es valorarà experiència prèvia en cuines de residències, escoles o altres col·lectivitats.
- Carnet de conduir i/o facilitat de transport fins al centre de treball.
- Estar inscrit/a com a demandant d'ocupació.
- Incorporació immediata.
Competències i habilitats clau
- Organització i planificació del temps i les tasques.
- Rigor i atenció als detalls, especialment pel que fa a la seguretat alimentària.
- Autonomia i capacitat de lideratge en la gestió de la cuina.
- Compromís amb la qualitat i el benestar de les persones usuàries.
- Proactivitat i capacitat de resolució d’incidències.
- Bon treball en equip i comunicació fluïda amb altres professionals del centre.
- Flexibilitat i capacitat d’adaptació a les necessitats del servei.
#J-18808-Ljbffr