Cap de cuina per a centre hospitalari amb contracte de relleu al 50% i possibilitat d'ampliar al 100%. Titulació CFGS i experiència mínima de 2 anys.
Confecció dels plats de l'oferta culinària, gestió logística i econòmica del servei d'alimentació, gestió d'equips i processos productius, supervisió i coordinació tasques de l'equip de cuina assignat, planificació tasques del personal, supervisió de la neteja de la cuina maquinària i estris, planificació de menús amb la nutricionista....
- Experiència 24 mesos. Experiència acreditada en cuines del sector hospitalari o residencial. Formació relacionada amb el lloc de treball (cursos de gestió de la restauració, anàlisi de costos, cursos d'especialització, presentació de plats, noves tecnologies, manipulació d'aliments, conservació de la cadena de fred, nutrició i dietètica, cursos de seguretat i higiene a la cuina...)
- TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR
- català (parlat elemental, escrit elemental)
- Competències / coneixements: Titulació específica d'hostaleria de cuina i/o restauració. Coneixements informàtics (ACTIC). Capacitat de comunicació i de treball en equip.
- Contracte laboral temporal (24 mesos)
- Jornada parcial (4 hores - jornada diaria)
- Altres dades d'interès: Contracte laboral de relleu amb jornada parcial del 50% amb possibilitat d'ampliació al 100%.