Sota la supervisió del cap de cuina, la persona s'encarregarà de: - Preparació i emplatat de plats de manera impecable - Realització i control de la gestió d'estoc de l'obrador - Cocció en cuina calenta, freda i forn - Seguiment de receptes i estàndards interns - Producció per al servei - Neteja, desinfecció i compliment de les normatives de seguretat alimentària- Experiència 3 anys. En cas de no tenir estudis relacionats amb cuina, es requereix una experiència superior a 3 anys- TÍTOL FP DE GRAU MIG- CFGM o CFGS en cuina- Competències / coneixements: - Coneixement de procediments bàsics de seguretat alimentària (higiene i neteja, envasament i racionament d'elaboracions, APPCC, ) - Capacitat de treballar autònomament i organitzar-se les tasques bàsiques (producció, mise en place i servei) - Experiència a fer les comandes, gestionar els estocs de cuina segons FIFO - Ganes d'ajudar l'empresa a continuar creixent, millorar els procediments de treball, col-laborar en el desenvolupament de receptes i assumir responsabilitats - Persona detallista, responsable, honesta i compromesa amb l'empresa - Capacitar de treballar en equip- Contracte laboral indefinit- Jornada completa- Altres dades d'interès: Durada del contracte: indefinit. Imprescindible incorporació el 25/08/25. Sou orientatiu: 22.000 € bruts anuals