Informació de l'empresa
Empresa
Fundació Fageda
Descripció feina
Càrrec vacant
Operari/a producció làctics (rotatiu tarda/nit)
Població
Santa Pau
Comarca
Garrotxa
Núm llocs
3
Categoria
Operari
Departament
Producció
Horari
Rotatiu tarda/nit
Sou
Segons conveni
Tipus de contracte
Fiable
Durada contracte
Indefinit
Descripció
Per aquesta posició estem buscant un responsable capaç de desenvolupar les tasques assignades a la secció productiva concreta, tals com: les barreges, la pasteurització, l’esterilització, l’envasat, ph, o l’encaixat dels làctics, iogurts i postres neteges i CIP’s de les instal·lacions preparació, cocció o envasat de melmelades barreges, pasteurització o envasat de gelats.
Responsable també de la qualitat del producte, mermes, productivitat, i estat d’us de les instal·lacions industrials. I tot això assegurant sempre que les seves actuacions respectin la visió de la doble mirada: productivitat i cura del personal de suport.
Organitzar la feina als integrants de l’equip de persones amb necessitat de suport segons les capacitats de cadascun d’ells, coordinant-se amb els encarregats de les diferents seccions (gelats, làctics, melmelades) i en col·laboració amb els monitors i l´equip tècnic de sociolaboral.
- Donar instruccions de com s’ha de realitzar la tasca i assignar els materials/eines als membres de l’equip i supervisar la feina que realitza cada membre de l’equip, controlant la realització de les tasques assignades.
- Ajudar a l’encarregat i monitors de la secció a fer l’avaluació de competències de l’equip que en depèn, interactuar amb l’encarregat i/o monitor social en el cas de conflictes o detecció de personal desmotivat, etc.
- Assegurar que les Ordres de Fabricació (OF) són les que corresponen al dia de fabricació en concret i que no tinguin errades, davant del dubte consultar encarregat de la secció.
- Assegurar-se abans de començar una OF de que la matèria prima, els consumibles i els envasos necessaris, així com qualsevol altre element són al lloc de treball abans de començar la feina.
- Preparar la màquina o sistema per a la seva arrancada, assegurant que la màquina estigui neta, posant la a règim, que no faltin utillatges ni eines, i assegurant que el procés funcioni.
- Controlar el procés durant la fabricació, per assegurar cicles de fabricació, temperatures, qualitat, i pes del producte.
- Assegurar el correcte funcionament de la instal·lació, avisant a l´encarregat de qualsevol incidència al respecte.
Data publicació
06/10/2025
Requisits
Titulació
ESO valorable
Es valorarà
No és imprescindible però es valorarà molt positivament obtenir una titulació a nivell de grau mitjà en elaboració de productes agroalimentaris i formació en industries agro-alimentaries, APPCC, IFS, ..
Sí és imprescindible per desenvolupar les teves tasques un nivell d´informàtica mig/alt.
Si no existeix formació tècnica, és necessari experiència de 3 anys en lloc similar en industria alimentaria i valorable la gestió d’equips.
Requeriments
Competències, comportaments, conductes i habilitats necessàries per formar part de La Fageda:
- Identificació i compromís amb el projecte de Fageda. Integritat, humilitat, respecte, treball en equip.
- Capacitat organitzativa i de gestió
- Comunicació
- Planificació i orientació a resultat
- Capacitat d´organització de treballs
- Capacitat de delegar feines i fer seguiment i correccions a un grup de treballadors del centre especial de treball.
- Interès per aprendre
Imprescindible
Quins són els requisits imprescindibles per poder desenvolupar aquesta feina?
- Conèixer el número d’unitats, carros, palets, o kg fabricats de iogurts/gelats/melmelades.
- Tenir cura de la qualitat del producte fabricat.
- Conèixer com tractar la merma de producte, matèries primeres, consumibles i envasos.
- Control Temperatures de cocció, pasteurització i esterilització.
- Control dels Punts Crítics en base a APPCC.
- Cicles de producció.
- Informar d´avaries.
- Mantenir l´estat d’ordre i neteja.
- Cumplir amb la rotació i descansos del personal amb necessitats de suport.
Altres requisits
📌 Operari/a producció làctics (rotatiu tarda/nit)
🏢 Fundació Fageda
📍 Santa Pau