- Monitoreig dels procediments de control de qualitat i de les Bones Pràctiques de Manufactura (BPM) durant el torn
- Realització d'anàlisis microbiològiques de lots en fabricació, superfícies i ambients, registrant resultats amb precisió
- Planificació i recollida de mostres de matèries primeres i productes intermitjos
- Verificació de la neteja i desinfecció correctes d'equips i instal·lacions segons els protocols establerts
- Control de paràmetres de producció (temperatura, pH, clor, viscositat, color, al·lergens) i assegurament de la seva conformitat amb les especificacions
- Revisió de la maquinària i els equips abans i després dels processos per tal de garantir el seu funcionament correcte
- Supervisió de la documentació de qualitat, registres de temperatura i control de proveïdors
- Col·laboració amb l'equip de producció per detectar i corregir desviacions de qualitat i higiene
- Contribució al manteniment dels estàndards de seguretat alimentària i la millora contínua del sistema de qualitat
Required Skill Profession
Other General