OFERIM : Incorporació a l'equip de cuina d'un hotel del segle XVII al cor de l'Empordà, un lloc sorprenent i captivador. Jornada laboral de 40h / setmana de Dilluns a Diumenge. Horari Partit 13 : 00 a 17 i de 20 : 00 a 24 : 00 2 dies de festa a la setmana Contracte inicial de tres mesos. Beneficis Socials per ser treballador / a del Grup Tramuntana : 10% de descompte en els nostres establiments, formació subvencionada per l'empresa, etc. TASQUES DEL LLOC DE TREBALL : Actuar seguint les indicacions de la resta de l'equip de cuina. Seguir la llista de preparació creada pel cuiner. Etiquetar i guardar tots els ingredient. Preparar els ingredients que s'utilitzin per cuinar. Realitzar tasques bàsiques de cuina. Preparar plats senzills. Netejar i ordenar la cuina. Mantenir la cuina neta en profunditat Seguir tota la normativa en matèria de salut, higiene i seguretat. Ocupar-se de les escombreries PERFIL PROFESSIONAL DEL / A CANDIDAT / A Estudis mínims : ESO Domini català i castellà. Experiència prèvia en el sector d’un any Competències bàsiques; sòlides habilitats interpersonals per saber interactuar amb l'equip de treball, ser una persona polivalent i àgil. Capaç de realitzar diferents tasques. Persona pacient amb capacitat per mantenir una actitud positiva sota pressió. Curs de manipulador d’aliments. Carnet de conduir i vehicle propi
Ajudant Cuina • Girona, Avinyonet de Puigventós
#J-18808-Ljbffr