T'agrada el tracte amb el públic, ets detallista i gaudeixes de la gastronomia?a S'Agaró busca un professional de sala amb almenys 2 anys d'experiència en hotels de 4 o 5 estrelles, amb domini d'anglès i francès, per a una oferta estable durant tot l'any i sumar talent al nostre equip en un establiment consolidat.Et proposem una feina on podràs :
Planificar i organitzar el servei dels 3 punts de venda :
restaurant, bar i snack de la piscina.Supervisar, formar i dirigir un equip de 10-20 persones, així com crear horaris i gestionar els dies festius.Gestionar el proveïment i la relació amb els proveïdors.Gestionar les reserves dels clients.Donar la benvinguda i acompanyar els clients a taula.Prendre comandes i assessorar els clients en aspectes gastronòmics i de vins.Realitzar serveis de carta, menú i bufet en els esmorzars.Gestionar esdeveniments com bodes i events corporatius.Definir i seguir els processos abans, durant i després del servei, assegurant una atenció de qualitat, bon nivell de servei i resultats econòmics satisfactòris.Formar i avaluar el rendiment del personal.Controlar el cobrament i fer tancament de caixa quan sigui necessari.Proposar i collaborar en estratègies de venda, com cross-selling i upselling.Implementar accions per millorar la productivitat i les vendes.Durant l'estiu, el rol serà principalment operatiu en el servei.Incorporació immediata.Treball els festius :
2 entre setmana i un cap de setmana al mes.Horaris rotatius intensius :
de 11 :
00 a 19 :
00, de 12 :
00 a 20 :
00 i de 13 :
00 a 21 :
00.Salari :
29.000 a 31.000 € bruts anuals segons la valoració del candidat, amb incentius a partir del segon any.
#J-18808-Ljbffr