Establiment hoteler emblemàtic de l'Alt Empordà amplia el seu equip de cuina a la recera d'un cuiner/a polivalent per donar suport a les diferents partides i a producció.Si t'agrada la cuina mediterrània elaborada, tens experiència com a cuiner/a i estàs buscant un projecte sòlid i estable,_ et volem conèixer! _FUNCIONS:- Desenvolupar les teves competències culinàries com a cuiner/a polivalent en una cuina elaborada, creativa amb unes instal-lacions de primer ordre.- Treballar amb matèria prima de 1a qualitat i de proximitat.- Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere de la teva partida.- Encarregar-te de cuinar i presentar els plats de les diferents partides i participar en les preelaboracions i produccionns.- Treballar amb plats a la carta, menú i producció.- Formar part d'un equip dinàmic de 8 persones.CONDICIONS:- ️Incorporació: Immediata- Salari: 23.000€ brut/any- Horaris: Torn rotatiu de 8h de matins i tardes (excepte setmanes puntuals torn partit)- Festius: 2 dies seguits entre setmana (amb 1 cap de setmana al mes)- Contracte: Fix discontinu 10-11 mesos, directe amb l'establiment- Bon ambient laboral i formació contínuaREQUISITS:- Experiència: 2 anys com a cuiner/a- Valorable experiència prèvia en cuines d'hotel- Formació: ESO/EGB- Valorable formació CFGM cuina / pastisseria- Idiomes: Català i castellà- Carnet B i vehicle propi en cas de residir fora de Navata.**Perfil**:- Cerquem una persona amb iniciativa, responsable, pulcra, puntual, adaptable, amb actitud, capacitat de treball en equip**, **amb ganes de crèixer i superar-se.IMPORTANT