Hostal ubicat a Sant Antoni de Calonge a primera linea de mar, i especialitzat en cuina de mercat i llotja necessita incorporar de cara a la temporada d'estiu, desde mitjans de Maig fins a Agost-mitjans de Setembre, 3 caps de Partida per gestionar cuarto fred, planxa, brassa i/o foc.
Es necessita disponibilitat per treballar de dilluns a diumenge (amb festa entre setmana, 1 dia i dos nits) en horari de 10:30 a 16:30 i de 20:00 a 00:00h, a més de suport en el torn d'esmorzars de 7:00 a 11:00 o de 8:00 a 10:00h.
Requerim formació en cuina, i experiència mínima de 1-3 anys.
S'ofereix contracte fixe-discontinu, salari segons conveni, i formació a càrreg de l'empresa. Molt valorable residència en Sant Antoni de Calonge i rodalies.
Tipo de puesto: Jornada completa, Media jornada, Contrato a plazo
Duración del contrato: 3 meses
Salario: 18.000,00€-22.000,00€ al mes
Beneficios:
- Flexibilidad horaria
Horario:
- De lunes a viernes
- Disponibilidad fin de semana
- Flexibilidad horaria
- Turno de mañana
- Turno de tarde
- Turno rotativo
Experiência:
- Experiência en cocina: 1 año (Obligatorio)
Licencia/Certificación:
- Certificado de manipulador de alimentos (Obligatorio)
Ubicación del trabajo: Una ubicación
Flextime
📌 Cuiner/a Cap de Partida
🏢 Hostal Olga
📍 San Antonio de Calonge