Des de la Fundació Catalana de l'Esplai, estem cercant un/a supervisor/a per l'equip dels/les tècnics/es de cuines de l'entitat. L'objectiu del lloc de treball és garantir el correcte funcionament i l'eficiència operativa de les cuines escolars, mitjançant la coordinació i supervisió dels/les tècnics/es de cuina de diferents comarques. Això inclou la gestió d’equips, la resolució d’incidències, l’optimització de costos i la implementació de processos que assegurin la qualitat i seguretat alimentària.Funcions:- Gestió d’equips: Coordinar i liderar els/les tècnics/es de cuina de diferents comarques de Catalunya.- Supervisió i resolució d’incidències: Detectar i resoldre problemes operatius a les cuines escolars.- Control de costos d’àpats: Optimitzar recursos i reduir despeses sense afectar la qualitat.- Seguiment de processos: Analitzar dades i implementar millores contínues.- Coordinació interna: Treballar de manera transversal en coordinació amb altres departaments.**Requisitos**: - Experiència prèvia en gestió de cuines de col-lectivitats i gestió d’equips- Capacitat per gestionar i motivar equips multidisciplinaris.- Habilitat per gestionar incidències i prendre decisions àgils.- Gestió de costos: Coneixement en optimització de recursos i control pressupostari.- Organització i planificació.- Comunicació assertiva i gestió de conflictes.- Flexibilitat i mobilitat per desplaçar-se per les diferents cuines del territoriSe ofrece- Localització: El Prat del Llobregat- Jornada i horari: 37,5 hores setmanals- Tipus de contracte: Indefinit- Salari brut anual: 30.000€- Data incorporació: Immediata