Hostaljobs Sobre Hostaljobs Somos una consultora especializada en selección de talento para el sector de la hostelería. Desde hace más de 7 años conectamos restaurantes, hoteles y grupos de restauración con personas vocacionales, profesionales y con ganas de crecer. En Hostaljobs creemos que trabajar en hostelería puede ser inspirador, estable y humano. Por eso conectamos talento con proyectos que cuidan de su equipo y ofrecen oportunidades reales. Si te apasiona el sector y estás buscando un cambio con sentido, te lo ponemos fácil. ConnectingTalent Descripción de la oferta T'agrada el tracte amb el públic, ets detallista i gaudeixes de la gastronomia? Hotel de 4* de S'Agaró cerca professional de sala amb almenys 2 anys d'experiència en hotels de 4 o 5 estrelles amb anglès i francès per oferta estable tot l'any i sumar talent al nostre equip en un establiment consolidat! T' oferim una feina on podràs: Planificar i organitzar el servei dels 3 punts de venda: restaurant, bar i snack de la piscina Supervisar, formar i dirigir l'equip de treball d'entre 10-20 pax així com crear els horaris i dies festius Gestionar el proveïment i la relació amb els proveïdors. Gestionar les reserves dels clients. Donar la benvinguda i acompanyament del client a taula. Prendre la comanda i assessorar el client en aspectes gastronòmics i de vins. Serveis de carta i menú i bufet en els esmorzars Gestionar esdeveniments com bodes i empresarials Definir els processos que cal seguir abans durant i després del servei i donar les instruccions necessàries per assegurar l'atenció al client, els nivells de qualitat i els resultats econòmics desitjats. Formar i avaluar el rendiment del personal Controlar el cobrament del servei i fer el tancament de caixa quan sigui necessari Proposar i col·laborar per tal de millorar estratègies de venta (crosselling i upselling) Implementar estratègies per millorar la productivitat i les vendes Durant la temporada d'estiu la persona tindrà un rol fonamentalment a l'operativa del servei. OFERIM: ️Incorporació: Immediata. Festius: 2 entre setmana. Un cap de setmana al mes festa. Horaris: torns intensius rotatius: 11:00 a 19:00, de 12:00 a 20:00 i de 13:00 a 21:00. Salari: 29-31K/bruts any segons vàlua del candidat incentius ( A partir del 2n any) Oferta estable tot l'any. Contracte directe amb l'establiment. Bon ambient de treball. Requisitos Formació mínima: CFGM restauració. Experiència mínima: 2 anys d'experiència com cap de sala en establiments de 4 o 5 estrelles. Idiomes: Català (avançat), castellà (avançat), anglès i francès nivell mig Nivell mig d'ofimàtica. Carnet de cotxe i vehicle si es viu fora de S'Agaró. IMPRESCINDIBLE Residir comarca Baix Empordà PERFIL PROFESSIONAL Persona amb dots de lideratge, amb pensament analític i empresarial, motivada, orientada al client, empàtica, amb autocontrol, organitzada i amb adaptabilitat als canvis, capacitat de treball en equip IMPORTANT Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia .