Restaurant bistró-xarcuteria ubicat en hotel 4*, especialitzat en carns de primera qualitat amb un concepte gastronòmic innovador i situat a Barcelona, amplia el seu equip a la recerca de cuiner/a per formar part del seu equip.
Si t'agrada la cuina mediterrània i tens experiència com a cuiner/a en partides de carns, et volem conèixer!
Les teves FUNCIONS seran:
* Desenvolupar les teves competències culinàries com a cuiner/a.
* Treballar cuina saludable amb matèria prima de 1a qualitat i de proximitat.
* Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
* Realitzar els talls i diferents preparacions de carns.
* Elaborar salse i guarnicions.
* Encarregar-se de cuinar i presentar els plats de la carta.
* Portar a terme emplatats i preelaboracions.
* Ordre i neteja de la zona de treball.
* Formar part d'un equip sòlid de 12pax.
Les CONDICIONS de la posició són:
* Incorporació immediata.
* Contracte estable, directe amb l'establiment.
* Horari amb torns seguits i torns partits.
* Dos dies lliures seguits, rotatius.
* Salari: 23.500-24.100€ brut/any.
* Formació: ESO/EGB
* Valorable formació en cuina
* Experiència: 2 anys com a cuiner/a
* Molt valorable experiència amb brasa i Josper
* Idiomes: Català i castellà
* Residir a Barcelona o rodalies
PERFIL
* Cerquem una persona amb iniciativa, pulcra, flexible, organitzada i amb bona actitud, capacitat de treball en equip, amb ganes de crèixer i superar-se.
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.