Entitat social dedicada a la gestió de diferents infraestructures, equipaments i serveis socials amb presència a tot Catalunya, es troba en recerca de la nova figura de xef executiu, per gestionar les cuines de les seves residències de gent gran ubicades a les comarques de Barcelona i Girona i la posada en marxa del nou obrador central.
Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina, aquesta és la teva oportunitat!
Responsabilitats:
* Avaluar l’estat actual de les cuines i col·laborar en la definició de les estratègies per la gestió del creixement.
* Col·laborar amb nutricionista en l’elaboració i adaptació dels menús, dissenyant combinacions i plats de diferents tipus de menús.
* Estandarditzar els menús i plats a totes les cuines.
* Planificar els procediments operatius de la cuina, establir els processos de producció necessaris per a poder optimitzar els recursos.
* Verificar la qualitat dels ingredients i productes acabats per garantir el nivell de qualitat.
* Controlar i gestionar els stocks i materials necessaris per a l’operació culinària.
* Supervisar l’equip humà per garantir la correcta gestió, organització i producte final elaborat.
* Capacitar i formar el personal de cuina en les tècniques i els procediments necessaris, per mantenir estàndards de qualitat i eficiència tenint en compte la descentralització de les cuines.
* Implementar l’ús d’escandalls i fitxes tècniques.
* Mantenir-se actualitzat amb les tendències culinàries per a la gent gran i incorporar nous plats i tècniques al menú.
* Realitzar visites periòdiques als centres de treball per fer diagnòstic, supervisar i avaluar el funcionament.
* Participar en la cerca de programari per digitalitzar la coordinació de tota la gestió de les cuines.
* Analitzar conjuntament amb direcció la viabilitat d'una nova cuina central per 2025-2026, a la comarca d'Osona o voltants.
* Controlar i supervisar el compliment de normativa de seguretat i higiene i APPCC.
Condicions de la posició:
* Incorporació immediata.
* Horari de 7 a 15h (flexibilitat per entrada a partir de les 7h i sortida a les 17h).
* Festius 2 dies setmanals (dissabte i diumenge).
* Possibilitat de fer teletreball algun dia a la setmana.
* Posició de nova creació.
* Disposen de 12 residències + 20 centres de dia amb càtering.
* Formació mínima: CFGM o CFGS de cuina i gastronomia.
* Experiència mínima: 3 anys com a responsable en cuines de producció o col·lectivitats.
* Coneixements i experiència en l’àmbit de cuines de producció, per incorporar-se a l'equip de serveis centrals i liderar el personal de cuina dels diferents centres de treball.
* Disponibilitat per desplaçar-se als diferents centres.
* Lideratge i gestió d’equips.
* Polivalència, empatia i habilitats comunicatives.
* Resolució de problemes.
* Orientació a resultats.
* Planificació i organització, iniciativa i proactivitat.
* Innovació i creativitat.
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.
#J-18808-Ljbffr