Descripció
Busquem un/a ENCARREGAT/DA DE SECCIÓ per incorporar-se a una sala de desfer i envasat de carn fresca porcina ubicada a la comarca d´Osona.
Valorem perfils que provinguin del món de la producció (encarregats/des, responsables de sala) com professionals amb experiència en manteniment industrial, amb coneixements tècnics de maquinària i interès en evolucionar cap a un rol de gestió d’equips i producció.
Responsabilitats
* Coordinació i lideratge d’un equip de 20 persones a la sala de desfer i envasat.
* Seguiment de la producció segons comandes, terminis i qualitat establerts.
* Formació i supervisió del personal.
* Detecció d’anomalies i incidències tècniques en maquinària.
* Control de paràmetres clau: temperatures, velocitat, qualitat de l’envasat.
* Ús i supervisió de termoformadores i màquines d’envasat al buit.
* Etiquetatge i validació del producte final.
* Implementar i reforçar protocols de seguretat i qualitat alimentària dins la secció.
* Coordinació amb els altres departaments de l’empresa.
Requisits
* Experiència en entorns industrials del sector carni (preferentment en carn fresca).
* Imprescindible coneixement tècnic de termoformadores, o d’equips similars d’envasat al buit, com els utilitzats en marques com MULTIVAC, ULMA o GEA.
* Capacitat de lideratge, organització i seguiment d’equips.
* Valorable experiència prèvia en manteniment industrial o rol tècnic similar.
Què oferim
* Contracte indefinit amb estabilitat laboral.
* Jornada completa en torn fix de matí.
* Rang salarial: 33.000 – 36.000 € bruts anuals.
#J-18808-Ljbffr