Per aquesta posició estem buscant un responsable capaç de desenvolupar les tasques assignades a la secció productiva concreta, tals com: les barreges, la pasteurització, l’esterilització, l’envasat, ph, o l’encaixat dels làctics, iogurts i postres neteges i CIP’s de les instal·lacions preparació, cocció o envasat de melmelades barreges, pasteurització o envasat de gelats. Responsable també de la qualitat del producte, mermes, productivitat, i estat d’us de les instal·lacions industrials. I tot això assegurant sempre que les seves actuacions respectin la visió de la doble mirada: productivitat i cura del personal de suport. Organitzar la feina als integrants de l’equip de persones amb necessitat de suport segons les capacitats de cadascun d’ells, coordinant-se amb els encarregats de les diferents seccions (gelats, làctics, melmelades) i en col·laboració amb els monitors i l'equip tècnic de sociolaboral
- Donar instruccions de com s’ha de realitzar la tasca, assignar els materials/eines als membres de l’equip i supervisar la feina que realitza cada membre de l’equip. - Ajudar a l’encarregat i monitors de la secció a fer l’avaluació de competències de l’equip que en depèn, interactuar amb l’encarregat i/o monitor social en el cas de conflictes o detecció de personal desmotivat, etc. - Assegurar que les Ordres de Fabricació (OF) són les que corresponen al dia de fabricació en concret i que no tinguin errades. - Assegurar-se abans de començar una OF de que la matèria prima, els consumibles i els envasos necessaris, així com qualsevol altre element són al lloc de treball abans de començar la feina. - Preparar la màquina o sistema per a la seva arrancada, assegurant que la màquina estigui neta, posant-la a règim, que no faltin utillatges ni eines, i assegurant que el procés funcioni. - Controlar el procés durant la fabricació, per assegurar cicles de fabricació, temperatures, qualitat, i pes del producte. - Assegurar el correcte funcionament de la instal·lació, avisant a l´encarregat de qualsevol incidència al respecte. Quins són els requisits imprescindibles per poder desenvolupar aquesta feina? - Tenir cura de la qualitat del producte fabricat. - Conèixer com tractar la merma de producte, matèries primeres, consumibles i envasos. - Control Temperatures de cocció, pasteurització i esterilització. - Control dels Punts Crítics en base a APPCC. - Cicles de producció. - Informar d´avaries. - Mantenir l´estat d’ordre i neteja. - Cumplir amb la rotació i descansos del personal amb necessitats de suport. Competències, comportaments, conductes i habilitats necessàries per formar part de La Fageda: - Identificació i compromís amb el projecte de Fageda. Integritat, humilitat, respecte, treball en equip. - Capacitat organitzativa i de gestió - Comunicació - Planificació i orientació a resultat - Capacitat d´organització de treballs - Capacitat de delegar feines i fer seguiment i correccions a un grup de treballadors del centre especial de treball. - Interès per aprendre
- Experiència 2 anys. No és imprescindible experiència però es valorarà molt positivament obtenir una titulació a nivell de grau mitjà en elaboració de productes agroalimentaris i formació en industries agro-alimentaries, APPCC, IFS, .. - Sí és imprescindible per desenvolupar les teves tasques un nivell d´informàtica mig/alt. - Si no existeix formació tècnica, és necessari experiència de 3 anys en lloc similar en industria alimentaria i valorable la gestió d’equips
- títol fp de grau mig - indústries alimentàries
- Disponibilitat de vehicle
- Permisos de conduir: b
- Contracte laboral indefinit
- Jornada intensiva
- Salari mensual brut des de '1700' fins a '2250'