APRODISCA és una entitat social, sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública especialitzada en la prestació de serveis per a persones amb discapacitat. A la indústria alimentària d’APRODISCA busquem una persona que s’encarregui del procés de preparació i elaboració del menjar.
Les tasques a desenvolupar seran: - Responsable del bon funcionament de la cuina davant del responsable de la industria. - Elaborar i terminar els plats específics de la secció que és responsable. - Participar en el control de l’aprovisionament, conservació i l’emmagatzematge de les mercaderies. - Col-laborar en les comandes i conservació de les matèries primeres i productes d’us a la cuina. - Col-laborar en la planificació de menús i produccions. - Col-laborar en la gestió de costos i inventaris, així com en les compres. - Control i cura de la conservació i aprofitament dels productes posats a la seva disposició. - Responsable del compliment i la gestió del pla APPCC.
- Experiència 2 anys. Experiència com a cuiner/a
- TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR
- Hosteleria
- Competències / coneixements: - Formació en Hosteleria (escola Hosteleria) - Coneixements en APPCC, prevenció i riscos - Persona acostumada a treballar amb alts volums de producció - Coneixement ofimàtica - Organització i planificació - Neteja i ordre - Capacitat per treballar en equip
- Disponibilitat de vehicle
- Permisos de conduir: b
- Contracte laboral temporal (6 mesos)
- Jornada completa
- Altres beneficis: Conveni de tallers. 30 dies naturals de vacances a l'any més de 12 a 15 dies de conveni.