EL CONSORCI CORPORACIÓ SANITÀRIA PARC TAULÍ, per al Servei d'Alimentació, ofereix:
Funcions generals:
* Elaboració d'àpats i manipulació d'aliments.
* Ús de maquinària de cuina i neteja diària dels espais de treball.
* Transport d'aliments als diferents àmbits hospitalaris.
Requisits:
* Títol d'ensenyament mínim obligatori en cada moment: Graduat escolar, ESO o equivalent a efectes laborals de conformitat amb les normes de convalidació del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport (títol oficial o resguard de pagament) i/o Certificat de Professionalitat d'Operacions Bàsiques de Cuina.
* Carnet de Manipulador/a d'Aliments o Formació en Higiene Alimentària
* Nivell de català A2.
Es valorarà:
* Currículum vitae.
* Experiència professional en cuines de col·lectivitats, desenvolupant funcions similars a les de l'oferta.
* Formació continuada i experiència.
* Habilitats comunicatives i empatia.
* Capacitat de treball en equips multidisciplinaris.
S'ofereix:
Incorporació a l'equip de treball del Servei d'Alimentaciól del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, Hospital Universitari, amb les següents condicions:
* Pla d'acollida, noves incorporacions.
* Contracte temporal per la cobertura de contingències (suplències).
* Jornades completes o parcials, segons lloc de treball.
* Serveis continuats (de dilluns a diumenge) o no continuats, segons lloc de treball.
* Places de torn matí/tarda/nit.
Les condicions laborals són les establertes en el III Conveni SISCAT.
Procés de selecció:
Les condicions generals d'aquesta convocatòria es regiran pel que recull el present anunci i amb els procediments que es detallen a les bases.
En compliment de la LISMI, el Consorci, tindrà en consideració la reserva per a les persones candidates que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%, sempre que siguin possibles per al desenvolupament de les funcions a cobrir.
Documentació i inscripció:
DOCUMENTACIÓ QUE CAL ADJUNTAR EN EL MOMENT DE LA INSCRIPCIÓ AL PROCÉS SELECTIU:
* Annex 1: Declaració responsable
* Currículum Vitae actualitzat (format lliure)
* Títol d'ensenyament mínim obligatori en cada moment: Graduat escolar, ESO, o equivalent a efectes laborals de conformitat amb les normes de convalidació del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport (títol oficial o resguard de pagament) i/o Certificat de Professionalitat d'Operacions Bàsiques de Cuina.
* Carnet de Manipulador/a d'Aliments o Formació en Higiene Alimentària.
* Certificat oficial del nivell de català A2 o superior. Si no es presenta, es realitzarà la verificació del nivell de català A2 durant el procés de selecció.
* Fotocòpia del DNI/NIE en vigor. En cas de no pertànyer a cap dels estats membres de la Unió Europea, permís de treball en vigor.
La no presentació de la documentació requerida com obligatòria pot comportar l'exclusió de la candidatura a la convocatòria.
Per a consultes en relació a aquesta convocatòria, us podeu adreçar a indicant el número de referència d'aquest anunci.
Data de termini: Fins a la cobertura de necessitats
Per participar en aquest procés es imprescindible presentar la documentació en el termini i forma establerts.