A la indústria alimentària d’APRODISCA busquem una persona que s’encarregui del procés de preparació i elaboració del menjar.
Les tasques a desenvolupar seran:
- Responsable del bon funcionament de la cuina davant del responsable de la industria.
- Elaborar i terminar els plats específics de la secció que és responsable.
- Participar en el control de l’aprovisionament, conservació i l’emmagatzematge de les mercaderies.
- Col-laborar en les comandes i conservació de les matèries primeres i productes d’us a la cuina.
- Col-laborar en la planificació de menús i produccions.
- Col-laborar en la gestió de costos i inventaris, així com en les compres.
- Control i cura de la conservació i aprofitament dels productes posats a la seva disposició.
- Responsable del compliment i la gestió del pla APPCC.
**Requisits**:
- Experiència 2 anys. Experiència com a cuiner/a
- Títol fp de grau superior en Hosteleria
- Formació en hosteleria (escola hosteleria)
- Coneixements en appcc, prevenció i riscos
- Persona acostumada a treballar amb alts volums de producció
- Coneixement ofimàtica
- Organització i planificació, neteja i ordre, capacitat per treballar en equip
- Disponibilitat de vehicle
- Permisos de conduir: b
Tipo de puesto: Jornada completa
Horario:
- Jornada partida
Ubicación del trabajo: Empleo presencial