Informació de l'empresa
- Empresa
INTAC VIC, S.L.
- Descripció feina
- Càrrec vacant
**DIRECTOR/A R+D+i**
- Població
- La Selva
- Comarca
- Selva
- Núm llocs
- 1
- Categoria
- Director/a
- Departament
- Recerca i desenvolupament
- Horari
- Dilluns a divendres de 8h a 17h, amb pausa per dinar. Disponibilitat per fer desplaçaments per visitar clients, proveïdors i assistència a Fires del sector.
- Sou
- Retribució negociable segons perfil
- Tipus de contracte
- Indefinit després del període de prova
- Durada contracte
- Indefinit
- Descripció
- Per a important grup empresarial alimentari en expansió, busquem un/a DIRECTOR/A R+D+i. Les seves responsabilitats generals són les de liderar l´estratègia i l´execució de les activitats de recerca, desenvolupament i innovació, així com liderar i impulsar el programa de millora contínua de processos, productes i sistemes de gestió amb l´objectiu d´augmentar la competitivitat, garantir la seguretat alimentària, optimitzar els recursos i afavorir la sostenibilitat.
FUNCIONS:
- Liderar i gestionar l´equip humà de R+D+i i millora contínua, mantenir-lo motivat i compromès amb l´organització.
- Definir i executar el pla estratègic de R+D+i i millora contínua, alineat amb els objectius de l´organització.
- Definir, generar i analitzar indicadors clau de rendiment (KPI) de projectes d’innovació i eficiència.
- Monitoritzar tendències de mercat, tecnologies emergents, noves matèries primeres i materials auxiliars, aplicables a l´organitzacio.
- Liderar, promoure i participar en els projectes de desenvolupament de nous productes alimentaris mitjançant una planificació clara d´objectius i temps de proves, anàlisi de resultats, reformulació, presentació de prototips, presentació de resultats i conclusions.
- Liderar, promoure i participar en els projectes de millora de la cartera de productes existent mitjançant substitució de primeres matèries, determinació de dosi mínima d´aplicació tecnològica d´ingredients, formulació i/o adaptació dels aliments a les necessitats específiques del consumidor/client.
- Liderar, promoure i executar projectes de millora de processos productius tant des d´un punt de vista de qualitat de producte final com de seguretat alimentària i eficiència del procés d´elaboració (menor minvament, menor consum energètic, etc.)
- Liderar i participar en el disseny i implementació de nous processos productius.
- Vetllar perquè tots els projectes compleixin els requeriments interns, legals i de client, en matèria de qualitat, seguretat alimentària i sostenibilitat.
- Supervisar i participar en els tasts setmanals i comparatius de producte.
- Verificar les especificacions dels productes desenvolupats: matèria primera, processos de producció, condicions de qualitat i innocuïtat, etc.
- Verificar les fitxes tècniques dels productes creats i/o optimitzats.
- Supervisar el procés d´homologació de noves matèries primeres, materials auxiliars i additius.
- Impulsar projectes de millora contínua (Lean, Kaizen o similars) per optimitzar processos productius, reduir costos i augmentar eficiències.
- Proposar i desenvolupar tècniques d´implementació per als nous productes, així com millores contínues dels productes actuals, sota els criteris de control de qualitat i especificacions per a la producció en línia.
- Participar en la gestió de projectes de finançament públic i col-laboracions amb centres tecnològics, universitats i col-laboradors externs.
- Data publicació
- 03/10/2025
- Requisits
- Titulació
- Enginyeria Alimentària, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Química, Biotecnologia o similar.
- Es valorarà
- Requeriments
- Imprescindible
- Formació universitària superior en Enginyeria Alimentària, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Química, Biotecnologia o similar. Es valorarà formació complementària en gestió de projectes, Lean Manufacturing, Kaizen o semblant.
- Català i castellà parlats i escrits correctament
- Experiència de 2 anys mínim en lloc de característiques o responsabilitats similars, en indústria alimentària o en empresa d’enginyeria, disseny i desenvolupament de productes alimentaris per al sector de l’alimentació
- Domini ofimàtica
- Disposar de carnet de conduir i vehicle propi
- Disponibilitat per a viatjar de forma puntual
- Altres requisits
- PREFERIBLE
- Coneixements de tecnologies per a la transformació i conservació d’aliments, coneixements i experiència en formulació de productes alimentaris, processos industrials de fabricació de productes alimentaris
- Residència a la comarca de La Selva o comarques limítrofes
S´OFEREIX
- Incorporació en grup industrial en expansió
- Retribució negociable segons perfil