Des de Fundesplai, empresa educativa que gestiona diferents projectes arreu del territori, especialitzats en l'àmbit del menjador escolar, estem buscant CUINER/A per incorporar-se al nostre equip a la zona del Baix Llobregat ( Sant Feliu, Molins, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu de la Barca, etc .. )Si tens experiència en el món de la cuina per a col·lectivitats, t'agrada treballar en equip i ets una persona resolutiva, aquesta oferta és per a tuCerquem personal per formar part de la Borsa de cuiner/a.
Hi ha escoles que la persona estarà sola com a cuiner/a principal, altres te ajudant de cuina i auxiliar de cuina.
Persona dinàmica, Pro activa i compromís fins a final d'activitat.Tipus: Substitució ( Excedència )Categoria: Cuiner/aData inici: ImmediataData final: ( Provablement final de curs )Jornada: 37,5h setmanals ( Sou Conveni de Lleure Socio educatiu )Horari: De dilluns a divendres de 8h a 16:30 hTasques i funcions:Gestió i coordinació de l'equip de treball de cuina.Responsable de l'elaboració dels menús diaris segons especificacions i receptaRealització i registre del resultat dels controls definits al Manual de Plans Preventius i Pla APPCC.Recepció i inspecció de les comandes i altres subministraments.Supervisió de les tasques realitzades pels membres del seu equip de treball.Suport al coordinador de zona de cuina en la confecció de les comandes d'aliments i altres productes.Neteja i desinfecció de les instal·lacions i equips de la cuina.Neteja dels estris utilitzats en la preparació i servei dels menús.Registre i comunicació al Coordinador/a de Zona de Cuina de qualsevol incidència o noconformitat detectada.Comprovar que a la cuina es compleix amb la normativa de seguretat i prevenció de riscos laborals.Complir amb les bones pràctiques mediambientals (cuines) i de seguretat i salut laboral (SSL).
Garantir la seguretat i la salut dels treballadors al seu càrrec i integrar l'activitat preventiva en l'empresa.Informar immediatament al Coordinador/a de Zona de Cuina sobre qualsevol situació que, al seu judici, pugui comportar un risc raonable per a la SSL dels treballadors.Complir amb les mesures de seguretat que li afectin segons l'avaluació de riscos laborals.Utilitzar correctament els mitjans i equips de protecció facilitats per l'empresari, d'acord amb les instruccions rebudes d'aquest.Proposar suggeriments de millora que incrementin l'eficàcia dels processos i satisfacció del client.Fer un bon ús de les matèries primeres i vetllar perquè no hi hagi sobrants.
En cas que n'hi hagin, s'assegurarà de que aquestes no surtin de l'escola, a excepció d'aquells centres que segueixen el projecte de malbaratament.Habilitats:Idees claresAmb recursosEntusiastaOptimistaGenerósCuinar amb amorAutonomiaDots de manipulacióAlegreDots d'observacióRigorósRequisits:Experiència mínima de tres anys desenvolupant tasques similarsConeixements i/o formació en l'àmbit de cuina per a col·lectivitatsEs valorarà experiència professional en l'àmbit de lleureAmpli coneixement d'ofimàticaDisponibilitat:Incorporació immediataEs comença fent substitucionsSou segons Conveni del LleureTipo de puesto: Media jornadaUbicación del trabajo: Empleo presencial