Establiment hoteler emblemàtic de l'Alt Empordà amplia el seu equip de cuina a la recera d'un cuiner/a polivalent per donar suport a les diferents partides de calents i freds.
Si t'agrada la cuina mediterrània elaborada, tens experiència com a cuiner/a i estàs buscant un projecte sòlid i estable,_ et volem conèixer! _
FUNCIONS:
- Desenvolupar les teves competències culinàries com a cuiner/a polivalent en una cuina elaborada, creativa amb unes instal-lacions de primer ordre.
- Treballar amb matèria prima de 1a qualitat i de proximitat.
- Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere de la teva partida.
- Encarregar-te de cuinar i presentar els plats de les diferents partides i participar en les preelaboracions.
- Treballar amb plats a la carta, menú i producció.
- Formar part d'un equip dinàmic de 8 persones.
CONDICIONS:
- ️Incorporació: Immediata
- Salari: 1600-1750€ net/mes
- Horaris: Torn partit 11-16h i 20-23h
- Festius: 2 dies/setmana
- Contracte: Fix discontinu 10-11 mesos, directe amb l'establiment
- Bon ambient laboral i formació contínua
REQUISITS:
- Formació: ESO/EGB
- Valorable formació CFGM cuina / pastisseria
- Experiència: 2 anys com a cuiner/a
- Valorable experiència prèvia en cuina d'hotel
- Idiomes: Català i castellà
- Carnet B i vehicle propi en cas de residir fora de Navata.
**Perfil**:
- Cerquem una persona amb iniciativa, responsable, pulcra, puntual, adaptable, amb actitud, capacitat de treball en equip**, **amb ganes de crèixer i superar-se.
IMPORTANT