Professional de sala amb experiència en restauració gastronòmica i d’alta cuina. Responsable de l’atenció al client durant tot el servei, assegurant una experiència gastronòmica excel·lent.
Recepció i acomodació de clients, explicació de plats i vins, presa de comandes, servei de menjar i begudes segons protocols de qualitat, coordinació amb cuina i companys de sala, i cobrament amb TPV.
- Experiència 1 anys. Habilitat per treballar en equip i sota pressió, mantenint un alt nivell d’atenció al detall i tracte al client.
- català (parlat Superior, escrit Superior)
- espanyol (parlat Superior, escrit Superior)
- anglès (parlat Mitjà, escrit Mitjà)
- Disponibilitat de vehicle
- Contracte laboral indefinit
- Jornada completa
- Salari mensual brut des de '1600' fins a '1700'
- Altres dades d'interès: De dijous, diumenge i dilluns de 11:00 a 18:00, Divendres i dissabte de 11:00 a 18:00 i de 19:30 a 12:00 dimarts i dimecres festiu