Bar trattoria de cuina italo-catalana ubicat a Moià busca ajudant/a de cuina per a la temporada alta. Oferim feina a temps parcial en un entorn acollidor i familiar, amb tasques de suport a la cuina i manteniment de l’espai segons els estàndards d’higiene i qualitat. La persona seleccionada col-laborarà amb l’equip de cuina en la preparació de plats, manteniment de la neteja i organització de l’espai, seguint els estàndards de qualitat i seguretat alimentària establerts.
Donar suport en la preparació prèvia dels ingredients (neteja, tall, emmagatzematge, etc.). Ajudar en l’elaboració de plats senzills sota la supervisió del cuiner/a. Donar suport en la preparació prèvia dels ingredients (neteja, tall, emmagatzematge, etc.). Participar activament en l’elaboració de plats, tant freds com calents, sota la supervisió del cuiner/a. Aportar idees o suggeriments a l’equip de cuina quan sigui adient, dins de la línia gastronòmica del local. Mantenir l’ordre i la neteja de la cuina, així com dels estris i equipament utilitzats. Assegurar el correcte emmagatzematge dels aliments seguint la normativa sanitària. Col-laborar en la recepció i organització de comandes i proveïments. Complir amb els protocols d’higiene i seguretat alimentària en tot moment. Donar suport en altres tasques bàsiques relacionades amb el funcionament diari de la cuina, segons necessitats del servei.
- Experiència 1 anys. Es requereix una experiència mínima d’1 any en cuina o bé formació acreditada en cuina, gastronomia o restauració. Es valorarà positivament l’actitud proactiva, la capacitat de treball en equip i l’interès per aprendre i créixer dins del sector. Es busca una persona responsable, amb coneixements bàsics de tècniques culinàries i amb ganes de formar part d’un projecte gastronòmic proper i de qualitat.
- SENSE ESTUDIS
- títol fp de grau mig - hostaleria i turisme
- català (parlat a2 - bàsic, escrit a1 - inicial)
- espanyol (parlat b1 - llindar, escrit b1 - llindar)
- Competències / coneixements: Coneixements bàsics d’higiene alimentària i manipulació d’aliments. Habilitats per treballar en equip i seguir instruccions del responsable de cuina. Capacitat per treballar sota pressió i adaptar-se al ritme de servei en temporada alta. Interès per la cuina mediterrània, italiana i catalana. Puntualitat, responsabilitat i actitud positiva. Es valorarà capacitat organitzativa i iniciativa a la cuina. Coneixements bàsics de seguretat alimentària i conservació de productes frescos. Residència a Moià o disponibilitat de vehicle propi per arribar al lloc de treball.
- Contracte laboral temporal (4 mesos)
- Jornada parcial (25 hores - jornada setmanal)
- Altres dades d'interès: La jornada és parcial, amb feina principalment durant els caps de setmana i dies festius. Es treballa en torns de matí o tarda, amb possibilitat de torns partits segons necessitats del servei. Es requereix flexibilitat horària i disponibilitat durant la temporada alta. Salari segons conveni.