**Requisitos Mínimos**:- Estar en possessió del carnet de manipulador d’aliments. - Valorable experiència acreditada en el sector de cuina en menjadors col-lectius.. - Capacitat de treball en equip. - Tenir el certificat d’absència d’antecedents penals de naturalesa sexual. - Valorable coneixements en hoteleria.**Requisitos Deseados**:**Puesto de Trabajo**:- Elaborar i condimentar els menjars, amb supervisió del menú i règim d’alimentació establert. - Fer les tasques pròpies que comporten els menjars, com també en l’elaboració de menús i compres. - Vetllar per la higiene i neteja de les diferents àrees de la cuina. - Registres de productes i aliments.**Tipo de contrato**:- Interinidad**Jornada**:- Completa**Horario Laboral**:- 38 hores setmanals, jornada completa.**Estudios Mínimos**:- ESO o EGB - ETP I**Condiciones**:- Retribució salarial segons conveni col.Lectiu de drets socials.