Descripción:
Per aquesta posició estem buscant un responsable capaç de desenvolupar les tasques assignades a la secció productiva concreta, tals com: les barreges, la pasteurització, l’esterilització, l’envasat, ph, o l’encaixat dels làctics, iogurts i postres neteges i CIP’s de les instal·lacions preparació, cocció o envasat de melmelades barreges, pasteurització o envasat de gelats.
Responsable també de la qualitat del producte, mermes, productivitat, i estat d’us de les instal·lacions industrials. I tot això assegurant sempre que les seves actuacions respectin la visió de la doble mirada: productivitat i cura del personal de suport.
Organitzar la feina als integrants de l’equip de persones amb necessitat de suport segons les capacitats de cadascun d’ells, coordinant-se amb els encarregats de les diferents seccions (gelats, làctics, melmelades) i en col·laboració amb els monitors i l’equip tècnic de sociolaboral.
Donar instruccions de com s’ha de realitzar la tasca i assignar els materials/eines als membres de l’equip i supervisar la feina que realitza cada membre de l’equip, controlant la realització de les tasques assignades.
Ajudar a l’encarregat i monitors de la secció a fer l’avaluació de competències de l’equip que en depèn, interactuar amb l’encarregat i/o monitor social en el cas de conflictes o detecció de personal desmotivat, etc.
Assegurar que les Ordres de Fabricació (OF) són les que corresponen al dia de fabricació en concret i que no tinguin errades, davant del dubte consultar encarregat de la secció.
Assegurar-se abans de començar una OF de que la matèria prima, els consumibles i els envasos necessaris, així com qualsevol altre element són al lloc de treball abans de començar la feina.
Preparar la màquina o sistema per a la seva arrancada, assegurant que la màquina estigui neta, posantla a règim, que no faltin utillatges ni eines, i assegurant que el procés funcioni.
Controlar el procés durant la fabricació, per assegurar cicles de fabricació, temperatures, qualitat, i pes del producte.
Assegurar el correcte funcionament de la instal·lació, avisant a l’encarregat de qualsevol incidència al respecte.
No és imprescindible però es valorarà molt positivament obtenir una titulació a nivell de grau mitjà en elaboració de productes agroalimentaris i formació en industries agro-alimentaries, APPCC, IFS, …
Sí és imprescindible per desenvolupar les teves tasques un nivell d’informàtica mig/alt.
Si no existeix formació tècnica, és necessari experiència de 3 anys en lloc similar en industria alimentaria i valorable la gestió d’equips.
Competències, comportaments, conductes i habilitats necessàries per formar part de La Fageda:
Identificació i compromís amb el projecte de Fageda. Integritat, humilitat, respecte, treball en equip.
Capacitat organitzativa i de gestió
Comunicació
Planificació i orientació a resultat
Capacitat d’organització de treballs
Capacitat de delegar feines i fer seguiment i correccions a un grup de treballadors del centre especial de treball.
Interès per aprendre
Quins són els requisits imprescindibles per poder desenvolupar aquesta feina?
Conèixer el número d’unitats, carros, palets, o kg fabricats de iogurts/gelats/melmelades.
Tenir cura de la qualitat del producte fabricat.
Conèixer com tractar la merma de producte, matèries primeres, consumibles i envasos.
Control Temperatures de cocció, pasteurització i esterilització.
Control dels Punts Crítics en base a APPCC.
Cicles de producció.
Informar d’avaries.
Mantenir l’estat d’ordre i neteja.
Cumplir amb la rotació i descansos del personal amb necessitats de suport.
#J-18808-Ljbffr